2. Adatvédelmi Tisztviselők bálja

2. Adatvédelmi tisztviselők bálja

2020. január 31-én került sor az ARB Consulting Kft. szervezésében egy gyönyörű helyszínen – a Széchenyi Gyógyfürdő márványtermében – az Adatvédelmi Tisztviselők 2. báljára. A bál szakmai fővédnöke a Wolters Kluwer Kiadó, míg a személyes fővédnök Dr. Péterfalvi Attila a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke volt. Az eseménynek a MADAT is támogatója volt, és az egyesület tagságából többen is jelen voltunk.

A bál vezérfonala, hogy az adatvédelmi szakmában dolgozók ne csak munkakörnyezetben, találkozhassanak egymással, és ezen az estén ne csak adatvédelemről essen szó.

Azért természetesen ebben a közegben senki nem hazudtolja meg magát, hiszen az mindenképpen közös bennünk, hogy szenvedélyünk ez a szakma, így a koktéljaink mellett is bőven esett szó adatkezelési kérdésekről. MADAT tagként külön élmény volt, hogy összeszokott társaságként, közös asztalnál ülve az egész estét együtt tölthettük a megszokottól eltérő környezetben, kiváló ételek és isteni italok elfogyasztása mellett.

A fellépők által adott műsort (Kovács András Péter, Serbán István) követően táncra perdülhetett, akinek úgy tartotta kedve, és közösen izgulhattunk, hogy ki viszi el a tombolán a nyereményeket.

Gratulálunk a szervezőknek és köszönjük az estébe fektetett rengeteg energiát, jövőre is biztosan találkozunk!

2. Adatvédelmi tisztviselők bálja

“A csoportképet Vágó Ádám, az ARB  designere készítette”