Dr. Farkas Tamás

Elnök

adatvédelmi szakjogász, ISO 27001 vezető auditor

 

Több évtizede foglalkozik biztonsági kérdésekkel vezető beosztásokban. 2011. óta a Blue Key Kft-t és annak adatvédelmi tanácsadói tevékenységét irányítja. ISO 27001 vezető auditorként kiemelten fontosnak érzi az adatvédelem és az információbiztonság közös lehetőségeinek kihasználását. 2015 óta meghatározó szervezője a DATA FACTO adatvédelmi műhelynek. A műhely rendezvényein megjelenő adatvédelmi szakemberekből jött létre 2016-ban Magyar Adatvédelmi Tudatosságért Társaság (MADAT), melynek második ciklusát töltő elnöke.

Dr. Csekő Katalin

Főtitkár

2018 októbere óta az Auchan Magyarország Kft. adatvédelmi tisztviselője. Ezt megelőzően közel hét éven át a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságnál látott el belső adatvédelmi felelősi, majd adatvédelmi tisztviselői feladatokat, a katasztrófavédelmi szervezet adatvédelmi tevékenységének szakmai irányítója volt.

A Data Facto adatműhely és egyéb egyesületi programok szervezője, a tagdíjakkal kapcsolatos adminisztráció felelőse.

Adatvédelemmel kapcsolatos vezérfonala, az adatvédelmi szempontú tervezést tegyük a folyamataink részévé, és ne kizárólag fő tevékenységünk színvonalával, de adatkezeléseink minőségével is nyerjük el az érintettek bizalmát.

dr. Ujfaludi László Zoltán LL.M.

Alelnök

Jogász, adatvédelmi szakjogász végzettsége van. 2011. óta a Honvédelmi Minisztérium adatvédelmi tisztviselője, emellett a Magyar Honvédség adatvédelme szakmai irányítását segítője. A Közszolgálati Egyetemen, az integritás tanácsadó képzésen, más mellett adatvédelmet oktat.

A Farkas Tamás mellett a Data Facto adatműhely megálmodója és életre hívója, az ebből létrejött MADAT alapító tagja.

Adatvédelmi hitvallása: Kezeljük úgy más adatát, ahogy elvárjuk, hogy kezeljék a sajátunkat.